NOVUS

Rruga "Karl Gega", Bulevardi i Ri

Projekti më i ri ka hapur dyert për rezervimet e apartamenteve për banorët e saj të ardhshëm. Kompleksi ndodhet në Bulevardin e Ri, 300m larg Unazës së vogël, në një zonë e cila do të ketë një zhvillim shumë të shpejtë duke e kthyer në një hapësirë elitare.

Novus

Rruga "Karl Gega", Bulevardi i Ri, Tiranë
Apartamente: 20
Komerciale: 4
Qendër Biznesi: 1
Parkime: 40
Magazina: 4

Aura

Rruga "Dritan Hoxha"
Apartamente: 60
Komerciale: 20
Parkime: 180

Luxor 3

Rruga “Tefta Tashko Koco”
Apartamente: 4
Komerciale: 10
Parkime: 30

New Boulevard

Bulevardi i Ri
Komerciale: 2
Parkime: 3

Gardenia

Rruga “Besim Imami“
Apartamente: 1
Komerciale: 10
Parkime: 10

Mozart

Rruga “Dervish Hatixhe“
Apartamente: 0
Komerciale: 1

Sixteen Tower

Rruga “Donika Kastrioti“
Apartamente: 7

Luxor 1

Rruga “Tefta Tashko Koco”
Komerciale: 2
Parkime: 3

Luxor 2

Rruga “Gjergj Legisi“
Komerciale: 1
Parkime: 40

Liburnia

Rruga "Taulantia Durrës"
Apartamente: 0
Komerciale: 1
Parkime: 6

Marrja e një kredie është nje proces, i cili ju bën të humbisni kohë dhe është shumë stresues për shumë persona. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një department për t’ju suportuar në kredinë tuaj. Ne kemi ekipin tonë të specializuar për blerje prone, të cilët kanë bërë marrëveshje që klientë tane të kenë një trajtim preferencial në disa prej bankave më serioze ne treg.

Pse të përdorni asistencën për kredi të Lim-Em?

Kompanitë e grupit