Çmimet

Kompania Lim-Em është vlerësuar me çmimin e Cilësisë IQC (International Quality Crown Award) duke ngritur kurorën e cilësisë në Londër, e njëkohësisht duke mbajtur lart emrin prestigjoz të kompanisë, dhe duke përfaqësuar denjësisht Shqipërinë në konkursin ndërkombëtar mbi Cilësinë nga BID (Business Initiative Directions). Për Lim-Em cilësia është prioritet dhe pjesë e pandarë e filozofisë së punës.

Kompania Lim-Em është vlerësuar me çmimin “Ylli i Artë”, në Konventën e 16-të Ndërkombëtare, për “Lidership në Cilësi”, në Paris dhe punon konform të gjitha standarteve duke marrë çertifikime mbi mënyrën e menaxhimit të çdo komponenti lidhur me ndërtimin! 🏆