Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Amora

Amora është më shumë se një godinë. E vendosur në zonën më të gjelbëruar të qytetit pranë Parkut Kombëtar dhe Liqenit Artificial të Tiranës, pranë shtëpisë së fëmijës “Zyber Hallulli”. Është e vështirë të gjendet një godinë e tillë e cila të ofron kaq shumë dhe njëkohësisht lehtësisht e aksesueshme nga rruga e Elbasanit dhe shumë pranë qendrës së Tiranës, në vetëm 5 minuta. Shërben si një godinë banimi dhe shërbimi me 4, 6 dhe 9 kate, si dhe 2 kate parkimi nëntokë.

Pikat kryesore te projektit

1. Vendodhje qëndrore
2. E aksesueshme lehtësisht nga rruga kryesore
3. Cilësi e lartë ndërtimi
4. Ashensor të dedikuar për njësitë e shërbimit
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga e Elbasanit
Kate Total: 9
Kate Banimi: 6
Kate Njësi Tregtare: 3
Kate Parkimi: 2
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 3128 m²
Hipoteka: Përfunduar
Faza e ndërtimit: Përfunduar

Kontakto Agjentin e shitjeve

Kjo Godinë nuk ka prona në shitje aktualisht!
Ju duhet ndihmë? Kontakto