Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Aura

Destinacioni I shtëpisë tuaj të ardhshme është kompleksi Aura. Projekti ambicioz nga Lim-Em është një kompleks multifunksional I cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilësi të lartë jetese. Në kompleksin Aura do të dalloni lehtë cilesinë, bukurinë dhe frymen e re të zhvillimit në këtë zonë, hapësira të dedikuara për biznes dhe zyra në një kompleks me cilësi dhe siguri të lartë punimesh. Dallojnë 7 Godina me 2 ashensorë te dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndricimin e plotë të godinave. Projekti ka për synim ringjalljen e zonës ku po ndërtohet, duke përmirësuar cilësinë e jetesës nëpërmjet hapësirave rekreative, infrastrukturës dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Projekti ka shkallëzim 3,5,7,9 dhe 11 kate, ku kati përdhe janë dyqane shërbimi dhe 2 kate parkimi nën tokë. Avantazhet e projektit janë cilësia e lartë ndërtimit, fasadë e ventiluar dhe e veshur me panel alumini, izolimi i mureve është me dopio tulle dhe lesh guri ne mes, akustik dhe termik, dritaret janë termike dhe akustike me dopio xham, planimetri funksionale, lartësia e apartamenteve 3.23m. Investim i sigurt, rifiniturat e brendshme shumë cilësore, siguri edhe mirëmbajtje 24 orë. Aura Complex, Living different…

Pikat kryesore te projektit

1. Kompleks Multifunksional
2. Arkitekturë e “Gjelbërt”
3. Planimetri funksionale
4. Vendndodhje afër unazës
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga "Dritan Hoxha"
Kate Total: 11
Kate Banimi: 10
Kate Njësi Tregtare: 1
Kate Parkimi: 2
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 51800 m²
Hipoteka: Në ndërtim
Faza e ndërtimit: Përfundon Tetor 2025
Apartamente në shitje: 100
Njësi Tregtare në shitje: 20
Parkime në shitje: 200

Kontakto Agjentin e shitjeve

Kjo Godinë nuk ka prona në shitje aktualisht!
Ju duhet ndihmë? Kontakto