Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Gardenia

Rezidencë e re, tepër cilësore, me vendodhje e cila është vetëm 6 minuta larg qendrës së qytetit, në Rrugën “Besim Imami”, pas Kishës Ortodokse në Rrugën e Kavajës. E aksesueshme nga Rruga e Kavajës dhe Myslym Shyri, në unazë dhe në rrugët kryesore hyrese dhe dalëse të qytetit. Vendndodhja e Rezidencës është në një nga zonat më elitare të Tiranës, ofron zona të dedikuara për këmbësore dhe bicikleta, shkolla, supermarkete, kopshte, cerdhe, bar/kafe, restorante, shërbime te ndryshme, destinacione argetimi etj Rezidenca ka shkallëzim 4,6,7,8 dhe 9 kate, ku kati përdhe janë dyqane shërbimi dhe 2 kate parkimi nën tokë. Ana arkitektonike e pallatit dhe ajo funksionale e apartamenteve të banimit është tepër e organizuar, ku janë parashikuar të gjitha facilitetet për një jetesë komode. Avantazhet e projektit jane cilesia e lartë ndërtimit, vendodhje elitare, fasadë e ventiluar dhe e veshur me panel alumini, izolimi i mureve është akustik dhe termik, dritaret janë termike dhe dopio xham, ballkonet dhe ambientet e përbashkëta të gjelbëruara, planimetri funksionale ku apartamentet nuk kanë kollona në mes gjë që bën te mundur rishikimin e mureve sipas dëshirës, lartësia e apartamenteve 3.23 m, dhe 3.5 m, me dy ashensore, investim i sigurtë, rifiniturat e brendshme shumë cilësore, siguri edhe mirëmbajtje 24 orë, shesh i gjelbëruar në brendësi të godinës etj.

Pikat kryesore te projektit

1. Vendondodhje qendrore
2. Cilësi absolute ndërtimi
3. Planimetri funksionale
4. Çmim konkurues
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Besim Imami“
Kate Total: 10
Kate Banimi: 9
Kate Njësi Tregtare: 1
Kate Parkimi: 2
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 8050 m²
Hipoteka: Në ndërtim
Faza e ndërtimit: Përfundon Shtator 2023
Apartamente në shitje: 1
Njësi Tregtare në shitje: 10
Parkime në shitje: 10

Kontakto Agjentin e shitjeve

Apartament 1+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 76.5 m²
Adresa: Rruga "Besim Imami"
Ju duhet ndihmë? Kontakto