Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Liburnia

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimit të qendrës së qytetit të Durrësit. Në këtë ndërtim spikasin linjat moderne dhe stili arkitektonik minimalist dhe me linja te drejta. Objekti është i kompozuar nga 6 kate banimi dhe 1 kat parkimi nëntokë dhe duke patur afërsi me qendrën dhe pranë plazhit të ofron një pamje çlodhëse. Vendodhje qendrore ne qytetin e dytë më të madh tëShqipërisë, Durrës. I pozicionuar ne pikë strategjike, Pranë Shëtitores së Durrësit, dhe përgjatë rrugës që të çon tek  Universiteti “Aleksandër Moisiu”. E ndodhur pranë Muzeun Arkeologjik dhe Pishinave, me  fluks të lartë vizitorësh.

Pikat kryesore te projektit

1. Vendndodhje qendrore, pranë shëtitores
2. E aksesueshme lehtësisht nga rruga kryesore
3. Cilësi e lartë ndërtimi
Qyteti: Durrës
Adresa: Rruga Taulantia Durrës
Kate Total: 6
Kate Banimi: 5
Kate Njësi Tregtare: 1
Kate Parkimi: 1
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 4,518 m²
Hipoteka: Përfunduar
Faza e ndërtimit: Përfunduar 2017-2018
Njësi Tregtare në shitje: 1
Parkime në shitje: 6

Kontakto Agjentin e shitjeve

Dyqan 781.56m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 781.56 m²
Adresa: Rruga "Taulantia"
Ju duhet ndihmë? Kontakto