Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Luxor 1

Luxor 1 ka një arkitekturë moderne dhe shumë funksionale, është një nga rezidencat më të bukura të pozicionuara në një nga zonat më historike të Tiranës, në Pazarin e Ri! Edhe sot, kjo lagje vazhdon të jetë një nga tregjet më të mëdha të tregtisë në qytet. Eshtë një hapësirë që funksionon 24 orë, me fokusin më të madh në tregtinë e produkteve ushqimore në orët e mëngjesit, ndërsa pasdite për restorantet përreth dhe zhvillimin e aktiviteteve artistike dhe kulturore si festivale, panaire, etj. Blerja e një prone në Luxor 1 paraqet një investim të fortë, për shkak të vendndodhjes qendrore të tij, e cila siguron lidhje të shkëlqyera transporti, si unaza e qytetit ose linjat e tjera urbane.

Pikat kryesore te projektit

1. E vendosur në një nga zonat më historike të Tiranës, në Pazarin e Ri!
2. Hyrja e bollshme dhe luksoze, me 2 parkime nëntokësore.
3. Vendodhja perfekte per te investuar ne ambjentet tregtare , tek te cilat ju zhvilloni biznesin tuaj.
4. Lartesi mbi 5 m per ambjentet tregtare.
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”
Kate Total: 9
Kate Banimi: 8
Kate Njësi Tregtare: 1
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 2883 m²
Hipoteka: Përfunduar
Faza e ndërtimit: Përfunduar
Njësi Tregtare në shitje: 2
Parkime në shitje: 3

Kontakto Agjentin e shitjeve

Dyqan 115.9m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 115.9 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Dyqan 64.6m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 64.6 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”
Ju duhet ndihmë? Kontakto