Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Luxor 2

Vendndodhje: Rruga “Gjergj Legisi “ Nuk ka dyshim që Luxor 2, është një ndërtim unik i llojit të saj. Askund tjetër në Tiranë nuk ka një zone si Lapraka e cila ka marë një zhvillim të menjëhershëm duke u bërë një zgjatim i qytetit. Luxor 2, është një vendbanim i rehatshëm, i cili ka hapësira argëtimi për fëmijë, një fushë futbolli, është pranë Spitalit Ushtarak të Tiranës, ofron ambiente të ndryshme tregtare dhe është vetëm 2 km larg qendrës së Tiranës, dhe 15 km nga Aeroporti “Nënë Tereza” Pikat kryesore te projektit

Pikat kryesore te projektit

1. Hyrje me hapësirë dhe drite, me dy kate nëntokë parkimi.
2. Sistem ngrohje ftohje qëndrore
3. Hapësira të gjelbërta
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Gjergj Legisi“
Kate Total: 8
Kate Banimi: 4
Kate Njësi Tregtare: 2
Kate Parkimi: 2
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 3,700 m²
Hipoteka: Perfunduar
Faza e ndërtimit: Përfunduar 2017
Njësi Tregtare në shitje: 1
Parkime në shitje: 40

Kontakto Agjentin e shitjeve

Dyqan 432m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 432 m²
Adresa: Rruga “Gjergj Legisi”
Ju duhet ndihmë? Kontakto