Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Luxor 3

Duke u bazuar në suksesin e projektit të parë në rrugën “Tefta Tashko”, Lim-em është duke u zgjeruar dhe duke i dhënë vlerë zonës në ndërtimin e një rezidence luksoze prej më shumë se 11000 metra katrorë. Rezidenca ndodhet vetëm 4 minuta larg Pazarit të Ri, duke ofruar cilësi, standarde ndërkombëtare dhe komoditet.

Pikat kryesore te projektit

1. Vendndodhje qëndrore
2. Qetësi, Cilësi, Komoditet, Standard Jetese
3. Hapësira Rekreative
4. Çmime të arsyeshme
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”
Kate Total: 11
Kate Banimi: 10
Kate Njësi Tregtare: 1
Kate Parkimi: 2
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 11.000 m²
Hipoteka: Në Proçes
Faza e ndërtimit: Përfundon në Janar-Shkurt 2024
Apartamente në shitje: 4
Njësi Tregtare në shitje: 10
Parkime në shitje: 30

Kontakto Agjentin e shitjeve

Apartament 2+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 118.8 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 4
Sipërfaqe: 118.9 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”
Ju duhet ndihmë? Kontakto