Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Mozart

Klasikja është shkrirë me modernen! Lim-Em ka kënaqësinë të prezantojë projektin Mozart, ndërtimin që pritet të jetë një nga monumentet e Arkitekturës në Shqipëri. Një projekt plotësisht i drejtë me 12 kate, i vendosur në Bulevardin e Tiranës, në truallin 6000 m² i cili do t’ju japë ndjesinë e mrekullueshme sikur jetoni në të kaluarën. Projekti përbëhet nga dy hyrje të stilit Austriak të vendosura përgjatë Rrugës Dervish Hatixhe, pranë me Ministrinë e Drejtësisë dhe 5 minuta larg nga qendra e qytetit të Tiranës. Prona përfiton shumë nga një lidhje e pashembullt në të gjithë Sheshin Skënderbej. Apartamentet në Mozart janë gati të përfitojnë nga potenciali pozitiv ekonomik i zonës, gjë që e bën vendbanimin investimin më të mirë për të marrë me qira ose për të jetuar për ata që e duan luksin dhe qendrën e qytetit.

Pikat kryesore te projektit

1. Vendndodhje qëndrore, pranë Ministrisë së Drejtësisë
2. Lartësia e kateve, 320 cm, e cila është më shumë se standardi e bën Mozart një ndër ndërtimet më luksoze në Tiranë
3. Fasadë e ventiluar
4. Sistem për ngrohje ftohje qëndrore
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Dervish Hatixhe“
Kate Total: 9
Kate Banimi: 7
Kate Njësi Tregtare: 2
Kate Parkimi: 3
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 6000 m²
Hipoteka: Në Proçes
Faza e ndërtimit: 2018-2021
Apartamente në shitje: 0
Njësi Tregtare në shitje: 1

Kontakto Agjentin e shitjeve

Dyqan 540.1m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 540.1 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Dyqan 387.5m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 387.5 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"
Ju duhet ndihmë? Kontakto