Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

New Boulevard

Rezidenca New Boulevard ndodhet në Bulevardin e Ri, 900m larg Unazës së Vogel, në një zonë e cila do të ketë një zhvillim shumë të shpejtë duke e kthyer në një hapësirë elitare. New Boulevard Residence ka një arkitekturë moderne dhe standarde Europiane. Ky projekt është ideuar për të plotësuar të gjitha facilitetet për një jetesë komode! Rezidenca ka shkallëzim 6 dhe 7 kate, ku kati përdhe janë dyqane shërbimi dhe 2 kate parkimi nën tokë. Avantazhet e projektit janë cilësia e lartë ndërtimit, fasadë e ventiluar dhe e veshur me panel alumini, izolimi i mureve është me dopio tulle dhe lesh guri në mes, akustik dhe termik, dritaret janë termike dhe akustike me dopio xham, planimetri funksionale, lartësia e apartamenteve 3.23m, me një ashensor. Investim i sigurtë, rifiniturat e brëndshme shumë cilësore, siguri dhe mirëmbajtje 24 orë, pjesë rekreative në brendësi të godinës. New Boulevard Residence është hapi i parë për zhvillimin e një nga zonave më elitare në qytetin e Tiranës. A better future starts here…

Pikat kryesore te projektit

1. Vendondodhje strategjike
2. Cilësi absolute ndërtimi
3. Planimetri funksionale
4. Arkitekturë moderne
Qyteti: Tiranë
Adresa: Bulevardi i Ri
Kate Total: 7
Kate Banimi: 6
Kate Njësi Tregtare: 1
Kate Parkimi: 2
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 7300 m²
Hipoteka: Në ndërtim
Faza e ndërtimit: Përfundon Dhjetor 2023
Njësi Tregtare në shitje: 2
Parkime në shitje: 3

Kontakto Agjentin e shitjeve

Kjo Godinë nuk ka prona në shitje aktualisht!
Ju duhet ndihmë? Kontakto