Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Novus

Projekti më i ri ka hapur dyert për rezervimet e apartamenteve për banorët e saj të ardhshëm. Kompleksi ndodhet në Bulevardin e Ri, 300m larg Unazës së Vogël, në një zonë e cila do të ketë një zhvillim shumë të shpejtë duke e kthyer në një hapësirë elitare. Kompleksi Novus ka një arkitekturë moderne me standarde Europiane ku ofron zona të dedikuara për këmbësore dhe biçikleta, shkolla, supermarkete, kopshte, çerdhe, klinika shëndetësore, bar/kafe, restorante, shërbime të ndryshme, destinacione argetimi etj. Avantazhet e projektit janë cilësia e lartë ndërtimit, vendndodhja elitare, fasadë e ventiluar dhe e veshur me panel alumini, izolimi i mureve me dopio tullë dhe lesh guri në mes, akustik dhe termik, dritaret janë termike dhe akustike me dopio xham, planimetri funksionale, lartësia e apartamenteve 3.23m. Investim i sigurtë, rifiniturat e brëndshme shumë cilësore, siguri dhe mirëmbajtje 24 orë, pjesë rekreative në brendësi të godinës.

Pikat kryesore te projektit

1. Kompleks Multifunksional
2. Vendondodhje Strategjike
3. Cilësi absolute ndërtimi
4. Planimetri funksionale
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga "Karl Gega", Bulevardi i Ri, Tiranë
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 17985 m²
Hipoteka: Në ndërtim
Faza e ndërtimit: Përfundon 2025

Kontakto Agjentin e shitjeve

Kjo Godinë nuk ka prona në shitje aktualisht!
Ju duhet ndihmë? Kontakto