Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Pazari i Ri

Duke u bazuar në suksesin e projektit të parë në rrugën “Tefta Tashko”, Lim-em është duke u zgjeruar dhe duke i dhënë vlerë zonës në ndërtimin e një rezidence luksoze prej më shumë se 11000 metra katrorë. Rezidenca ndodhet vetëm 4 minuta larg Pazarit të Ri, duke ofruar cilësi, standarde ndërkombëtare dhe komoditet.

Pikat kryesore te projektit

1. Vendndodhje qëndrore
2. Qetësi, Cilësi, Komoditet, Standard Jetese
3. Hapësira Rekreative
4. Çmime të arsyeshme
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”
Kate Total: 11
Kate Banimi: 10
Kate Njësi Tregtare: 1
Kate Parkimi: 2
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 11.000 m²
Hipoteka: Në Proçes
Faza e ndërtimit: Përfundon në Tetor 2022
Apartamente në shitje: 49
Njësi Tregtare në shitje: 10
Parkime në shitje: 78

Kontakto Agjentin e shitjeve

Kjo Godinë nuk ka prona në shitje aktualisht!
Ju duhet ndihmë? Kontakto