Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Pool Tower

Pool Tower është një godinë multifunksionale, me vendndodhje në Rrugën Dritan Hoxha, me standarde bashkëkohore dhe me pozicion strategjik. Me makinë vetëm 5 minuta nga qendra e qytetit dhe 30 minuta nga aeroporti. E ndodhur pranë zyrave qendrore të një prej bankave kryesore në Shqipëri dhe në nje nga artieriet kryesore të Tiranës, një zonë ku ndodhen pjesa më e madhe e bizneseve kryesore të Shqipërisë.  Nuk ka dyshim se ky është ambienti më i mirë për zyra tuaja, i cili është çelësi kryesor për kompanitë që të bëjnë punën e tyre më  të lehtë. Hapësirat e biznesit janë mjeti më i rëndësishëm për zhvillimin e biznesit. Qëndroni në krye me biznesin tuaj vetëm në Pool Tower!

Pikat kryesore te projektit

1. Vendodhje në një nga artieriet kryesore të qytetit.
2. Një ndërtim tepër i veçantë për arsye se ndërtesa ka në çatinë e saj, një pishinë e cila ka pamje 360 gradë të qytetit.
3. Një ndërtim me linja moderne dhe stil minimalist, I cili ka të ndërthurur bashkë pjesën komerciale me atë rezidenciale.
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Dritan Hoxha“

Kontakto Agjentin e shitjeve

Kjo Godinë nuk ka prona në shitje aktualisht!
Ju duhet ndihmë? Kontakto