Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Sixteen Tower

Këtu madhështia takon luksin! Sixteen Tower është një ndërtim unik me shumë mundësi zhvillimi në treg. Kjo ndërtesë e rëndësisë së veçantë, me 16 kate ofron pamje 360° në të gjithë Tiranën. E lokalizuar përgjatë Bulevardit kryesor pranë zonës së Bllokut, e cila të lidh direkt me zonën më të mirë të biznesit në qytet dhe është gjithashtu perfekte si një godinë zyrash. E projektuar me një plan arkitektonik fleksibël, me disa funksione: – Rezidenciale – Biznesi – Tregtare. Është perfekte për një ndërtim multifunksional,gjë që besojmë do ta shndërrojë këtë ndërtim në një pikë referimi. Ndërtesa ka fasadë me sistem kapot, pllaka gresporcelani, vetrata dopio xham termik e akustik, grilat, me dyer të brëndshme druri, ndërsa dyert e jashtme të blinduara dhe me zë izolim. Ka të instaluar fazën e pare të sistemit multisplit. Ashensorët, ku kjo godinë ka 4 të tillë janë të markës më të mire në botë, Schneider, e cila ju con në pikën më të lartë të saj.

Pikat kryesore te projektit

1. Pozicionuar pranë Ambasadës së Zvicrës dhe Ambasadës së Kosovës
2. Një ndërtim i rëndësisë së veçantë me pamje 360° mbi Tiranë
3. Sistem për ngrohje ftohje qëndrore
4. Çmim konkurues
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Donika Kastrioti“
Kate Total: 16
Kate Banimi: 14
Kate Njësi Tregtare: 2
Sipërfaqe Totale e Ndërtimit: 13,000 m²
Hipoteka: Në proçes
Faza e ndërtimit: Përfunduar
Apartamente në shitje: 8

Kontakto Agjentin e shitjeve

Apartament 3+1

Kati: 6
Sipërfaqe: 178.8 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 9
Sipërfaqe: 178.8 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 2+1

Kati: 6
Sipërfaqe: 101.4 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 14
Sipërfaqe: 178.9 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 14
Sipërfaqe: 178.9 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 10
Sipërfaqe: 178.9 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 173.6 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 140.8 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 2+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 108.1 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Ju duhet ndihmë? Kontakto