Ndihmojmë për kredi

Marrja e nje kredije eshte nje process, i cili ju ben te humbisni kohe dhe eshte shume stresuese per shume persona. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar nje department per tju suportuar ne kredine tuaj. Ne kemi ekipin tonë të specializuar për blerje e shtëpisë te cilet kane bere marreveshje per nje trajtim preferencial ne disa prej bankave me serioze ne treg.

Pse të përdorni asistencen per kredi te Lim-Em?

Eshtë një zgjidhje e plotë e krijuar plotësisht rreth nevojave tuaja si blerës. Si udhëheqës i tregut, Lim-Em ka njohjen dhe emrin serioz ne treg për të krijuar partneritete të favorshme me institucione të larta financiare. Kjo na jep mundësinë e përdorimit të kushteve të jashtëzakonshme të huasë, zbritjeve bujare dhe zgjidhjeve fleksibile të financimit – të cilat ne
pastaj ua kalojmë juve. Ne jemi gjithashtu të pavarur, që do të thotë se mund të ofrojmë këshilla të paanshme dhe të sugjerojmë banken më të mirë per kredi sipas nevojat tuaja. Ka edhe përfitime të tjera. Ekipet tona ju mbështesin çdo hap të rrugës – duke filluar me gjetjen e pronës tuaj të përsosur dhe më pas zgjedhjen e bankes e cila permbush me se miri nevojat tuaja. Ndryshe nga standardi i tregut, shërbimet tona janë plotësisht falas.

Të shpejtë, të lehtë, falas dhe pa telashe
Këtu keni një përmbledhje të përfitimeve që merrni me asistencen e kredise Lim-Em:
• Mbështetni ne çdo hap të rrugës
• Oferta speciale dhe kushte preferenciale
• Miratime shume te shpejta
• Dokumentet minimale
• Blerje direkte
• Plane të dedikuara pagese
• Komisione zero ose tarifa të fshehura
• Ne jua bëjmë të lehtë
• Ne jemi në anën tuaj, dhe ju qëndrojmë pranë për të shërbyer.

Vetëm kontaktoni me ne dhe do të trajtojmë pjesën tjeter.

Postime të tjera

Ju duhet ndihmë? Kontakto