Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Bulevardi i Ri"
Numri i Apartamentit: 6 - A
Kati: 4
Sipërfaqe neto: 60.7 m²
Sipërfaqe totale: 72.2 m²
Orientimi: Perëndim
Dhoma: 1
Tualete: 1
Faza e ndërtimit: Dhjetor 2023
Hipotekë: Në Ndërtim

Kontakto Agjentin e shitjeve

New Boulevard dhe hapësira përreth

Prona të ngjashme

Apartament 1+1

Kati: 5
Sipërfaqe: 76 m²
Adresa: Rruga “Bulevardi i Ri"

Apartament 1+1

Kati: 4
Sipërfaqe: 72.2 m²
Adresa: Rruga “Bulevardi i Ri"

Apartament 1+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 82.6 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 1+1

Kati: 8
Sipërfaqe: 66.8 m²
Adresa: Rruga "Besim Imami"

Apartament 1+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 76.5 m²
Adresa: Rruga "Besim Imami"
Ju duhet ndihmë? Kontakto