Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Apartament 2+1

Apartament 2+1+2, me planimetri perfekte, me dy dhoma gjumi të bollshme dhe plot dritë. Me orientim lindje-perëndim, me akses direkt në verandë. Salloni me kuzhinë I bollshëm me pamje shumë të mirë. Tualetet e apartamentit janë të dy me ajrosje natyrale. Veranda prej 35.5 metrash katrorë, ju jep mundësinë të krijoni këndin tuaj të relaksit në çdo stinë.
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga "Besim Imami"
Numri i Apartamentit: 34
Kati: 7
Sipërfaqe neto: 89.75 m²
Sipërfaqe Verande: 35.5 m²
Sipërfaqe totale: 144.6 m²
Orientimi: Lindje - Perëndim
Dhoma: 2
Tualete: 2
Faza e ndërtimit: Gusht 2022
Hipotekë: Në Ndërtim

Kontakto Agjentin e shitjeve

Gardenia dhe hapësira përreth

Vendndodhje në një nga zonat më elitare të Tiranës, mes Rrugës së Kavajës dhe Myslym Shyrit, vetëm 6 minuta nga qendra e qytetit. Ofron zona të dedikuara për këmbësorë dhe biçikleta,shkolla, supermarkete, kopshte, cerdhe, bar/kafe, restorante, shërbime te ndryshme, destinacione argetimi.

Prona të ngjashme

Apartament 2+1

Kati: 2
Sipërfaqe: 96 m²
Adresa: Rruga “Bulevardi i Ri"

Apartament 2+1

Kati: 9
Sipërfaqe: 125.3 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 2
Sipërfaqe: 125.2 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 8
Sipërfaqe: 123.3 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 118.8 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 6
Sipërfaqe: 123.2 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 4
Sipërfaqe: 118.9 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 5
Sipërfaqe: 122 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 116.3 m²
Adresa: Rruga "Besim Imami"

Apartament 2+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 144.6 m²
Adresa: Rruga "Besim Imami"

Apartament 2+1

Kati: 6
Sipërfaqe: 101.4 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 2+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 108.1 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Ju duhet ndihmë? Kontakto