Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Apartament 2+1

Apartament 2+1+2, me pamje fantastike nga perëndimi. Planimetri perfekte me salon me kuzhinë të bollshme. Pjesa e kuzhinës paksa e veçuar nga salloni. Dhoma martesore me tualet të brëndshëm, e bollshme dhe ka akses direkt në ballkon. Po ashtu edhe dhoma tjetër e gjumit e bollshme, plot dritë me akses direkt në ballkon. Tualeti I ditës me ajrosje natyrale.
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga "Besim Imami"
Numri i Apartamentit: 33
Kati: 7
Sipërfaqe neto: 98.6 m²
Sipërfaqe totale: 116.3 m²
Orientimi: Perëndim
Dhoma: 2
Tualete: 2
Ballkone: 1
Faza e ndërtimit: Gusht 2022
Hipotekë: Në Ndërtim

Kontakto Agjentin e shitjeve

Gardenia dhe hapësira përreth

Vendndodhje në një nga zonat më elitare të Tiranës, mes Rrugës së Kavajës dhe Myslym Shyrit, vetëm 6 minuta nga qendra e qytetit. Ofron zona të dedikuara për këmbësorë dhe biçikleta,shkolla, supermarkete, kopshte, cerdhe, bar/kafe, restorante, shërbime te ndryshme, destinacione argetimi.

Prona të ngjashme

Apartament 2+1

Kati: 2
Sipërfaqe: 96 m²
Adresa: Rruga “Bulevardi i Ri"

Apartament 2+1

Kati: 9
Sipërfaqe: 125.3 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 2
Sipërfaqe: 125.2 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 8
Sipërfaqe: 123.3 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 118.8 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 6
Sipërfaqe: 123.2 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 4
Sipërfaqe: 118.9 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 5
Sipërfaqe: 122 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 116.3 m²
Adresa: Rruga "Besim Imami"

Apartament 2+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 144.6 m²
Adresa: Rruga "Besim Imami"

Apartament 2+1

Kati: 6
Sipërfaqe: 101.4 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 2+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 108.1 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Ju duhet ndihmë? Kontakto