Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”
Kati: 4
Sipërfaqe neto: 100.8 m²
Sipërfaqe totale: 118.9 m²
Orientimi: Jugu
Dhoma: 2
Tualete: 2
Ballkone: 1
Faza e ndërtimit: Tetor 2022
Hipotekë: Në Ndërtim

Kontakto Agjentin e shitjeve

Luxor 3 dhe hapësira përreth

Prona të ngjashme

Apartament 2+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 118.8 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 4
Sipërfaqe: 118.9 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 108.1 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Ju duhet ndihmë? Kontakto