Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”
Kati: 7
Sipërfaqe neto: 100.7 m²
Sipërfaqe totale: 118.8 m²
Orientimi: Jug - Lindje
Dhoma: 2
Tualete: 1
Ballkone: 1
Faza e ndërtimit: Tetor 2022
Hipotekë: Në Ndërtim

Kontakto Agjentin e shitjeve

Luxor 3 dhe hapësira përreth

Prona të ngjashme

Apartament 2+1

Kati: 7
Sipërfaqe: 118.8 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 4
Sipërfaqe: 118.9 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Apartament 2+1

Kati: 6
Sipërfaqe: 101.4 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 2+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 108.1 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Ju duhet ndihmë? Kontakto