Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Apartament 3+1

Me tipologji 3+1+2, i ndodhur në katin e 6-të të Sixteen tower, me një planimetri perfekte e cila ju ofron hapësirë të bollshme. Ambienti i ngrënies dhe ndenjes është i hapur dhe duke patur dalje ne ballkon ju ofron hapësire dhe dritë te bollshme. Ambienti i fjetjes përbëhet nga 3 dhoma gjumi të bollshme, ku dhoma martesore ka tualet të brëndshëm dhe dalje direkt në ballkon. Tualeti I ditës është me hapsirë të bollshme. Gjithashtu, apartamenti disponon depo të vogël. Vetëm në pak minuta çdo pikë kryesore e qytetit është e arritshme.
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Numri i Apartamentit: 6/2
Kati: 6
Sipërfaqe neto: 149.0 m²
Sipërfaqe totale: 178.8 m²
Orientimi: Veri - Lindje
Dhoma: 3
Tualete: 2
Ballkone: 3
Faza e ndërtimit: Përfunduar
Hipotekë: Dhjetor 2021
Çmimi: 447000 €

Kontakto Agjentin e shitjeve

Sixteen tower dhe hapësira përreth

Lim-Em ju prezanton me një ndërtim unik me shumë mundësira zhvillimi në treg. Kjo ndërtesë e rëndësisë së vecantë, me 16 kate foron një pamje 360° në të gjithë Tiranën. E lokalizuar përgjatë bulevardit kryesor pranë zonës së Bllokut, të lidh direkt me zonën më të mirë të biznesit në qytet dhe është gjithashtu perfekte si një godinë zyrash. Sixteen Tower është drejtuar nga një plan arkitektonik fleksibël, me një variete funksionesh: rezidenciale, biznesi, tregëtare dhe është perfekte për një ndërtim multifunksional, gjë që besojmë do ta shndërrojë këtë ndërtim në një pikë referimi. Ish-Bllokut, një nga zonat më të kërkuara, më të frekuentuera dhe më me jetë të qytetit, e cila është shumë pranë institucioneve shtetërore, arsimore e tregtare. E vendosur në krah të Ambasadave Zviceriane dhe asaj të Kosovës, e aksesueshme lehtësisht nga këmbësorët dhe automjetet.

Prona të ngjashme

Apartament 3+1

Kati: 6
Sipërfaqe: 178.8 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 9
Sipërfaqe: 178.8 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 14
Sipërfaqe: 178.9 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 14
Sipërfaqe: 178.9 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 10
Sipërfaqe: 178.9 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 173.6 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 140.8 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Ju duhet ndihmë? Kontakto