Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Apartament 3+1

Apartament 3+1+2, ku ambienti I ditës është I ndarë nga ambienti I fjetjes me anë të koridorit I cili bën shpërndarjen përkatëse. Salloni dhe kuzhina e apartamentit është e bollshme dhe nga salloni ka akses në ballkon. Dhomat e gjumit janë të bollshme, plot dritë. Njëra nga dhomat ka akses direkt në ballkon. Disponon 2 tualete të bollshëm.
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga "Besim Imami"
Numri i Apartamentit: 1
Kati: 2
Sipërfaqe neto: 123.8 m²
Sipërfaqe totale: 146.1 m²
Orientimi: Jug - Lindje
Dhoma: 3
Tualete: 2
Ballkone: 2
Faza e ndërtimit: Gusht 2022
Hipotekë: Në Ndërtim

Kontakto Agjentin e shitjeve

Gardenia dhe hapësira përreth

Vendndodhje në një nga zonat më elitare të Tiranës, mes Rrugës së Kavajës dhe Myslym Shyrit, vetëm 6 minuta nga qendra e qytetit. Ofron zona të dedikuara për këmbësorë dhe biçikleta,shkolla, supermarkete, kopshte, cerdhe, bar/kafe, restorante, shërbime te ndryshme, destinacione argetimi.

Prona të ngjashme

Apartament 3+1

Kati: 10
Sipërfaqe: 131.4 m²
Adresa: Rruga "Besim Imami"

Apartament 3+1

Kati: 2
Sipërfaqe: 146.1 m²
Adresa: Rruga "Besim Imami"

Apartament 3+1

Kati: 10
Sipërfaqe: 133.6 m²
Adresa: Rruga "Besim Imami"

Apartament 3+1

Kati: 6
Sipërfaqe: 178.8 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 9
Sipërfaqe: 178.8 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 8
Sipërfaqe: 141.1 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 14
Sipërfaqe: 178.9 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 14
Sipërfaqe: 178.9 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 10
Sipërfaqe: 178.9 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 173.6 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Apartament 3+1

Kati: 1
Sipërfaqe: 140.8 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Ju duhet ndihmë? Kontakto