E vendosur në një nga zonat më historike të Tiranës, në Pazarin e Ri! Hyrja e bollshme dhe luksoze, me 2 parkime nëntokësore. Vendodhja perfekte per te investuar ne ambjentet tregtare , tek te cilat ju zhvilloni biznesin tuaj. Lartesi mbi 5 m per ambjentet tregtare. Ju keni cdo një gjë që ju nevojitet, si tregjet, shkollat, restorantet. Njësi tregtare me sipërfaqe 115.9 m2, e gjitha me fasadë xhami. E përshtatshme për, zyrë kontabiliteti, zyre ligjore, Laborator analizash, studio fotografie etj.

Planimetria e dyqanit

Qyteti

Tiranë

Adresa

Rruga “Tefta Tashko Koco”

Sipërfaqe

115.9 m²

Kati

0

Tualete

1

Orjentimi

Jug - Lindje

Faza e ndërtimit

Përfunduar

Hipotekë

Po

Çmimi

312 930 €

Shpërndaje dyqanin

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Luxor 1 dhe hapësira përreth

Luxor 1 ka një arkitekturë moderne dhe shumë funksionale, është një nga rezidencat më të bukura të pozicionuara në një nga zonat më historike të Tiranës, në Pazarin e Ri! Edhe sot, kjo lagje vazhdon të jetë një nga tregjet më të mëdha të tregtisë në qytet. Eshtë një hapësirë ​​që funksionon 24 orë, me fokusin më të madh në tregtinë e produkteve ushqimore në orët e mëngjesit dhe në çështjet e kuzhinës, ndërsa pasdite për restorantet përreth dhe zhvillimin e aktiviteteve artistike dhe kulturore si festivale, panaire, etj. Blerja e një prone në Luxor 1 paraqet një investim të fortë, për shkak të vendndodhjes qendrore të tij. Vendndodhja e Luxor 1 siguron lidhje të shkëlqyera transporti, si unaza e qytetit ose linjat e tjera urbane.
Ju duhet ndihmë? Kontakto

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr