Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Dyqan 125.5m²

Njësi tregtare në katin e dytë nga toka, prej 125.5 metra katrorë, me vendodhje tepër të favorshme, pranë Almbasadës Amerikane, e gjitha open space, me vetrata të mëdha xhami të cilat kanë pamje nga rruga e Elbasanit. Ndërtesa ka ashensor të dedikuar per njësitë tregtare dhe parking me 2 kate. E përshtatshme për tipologji të ndryshme biznesi si: zyrë kontabiliteti, zyrë ligjore, klinikë dentare, klinikë mjeksore, laborator etj.
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga e Elbasanit
Kati: 2
Sipërfaqe totale: 125.5 m²
Orientimi: Lindje
Tualete: 1
Faza e ndërtimit: Përfunduar
Hipotekë: Po
Çmimi: 313.750 €

Kontakto Agjentin e shitjeve

Amora dhe hapësira përreth

Amora është më shumë se një godinë. E vendosur në zonën më të gjelbëruar të qytetit pranë Parkut Kombëtar dhe Liqenit Artificial të Tiranës. Eshtë e vështirë të gjendet një godinë e tillë e cila të ofron kaq shumë gjelbërim dhe njëkohesiht lehtësisht e aksesueshme dhe shumë pranë qendrës se Tiranës! Në këtë zonë ndodhen një numër i madh institucionesh shtetërore, kulturore dhe arsimore. Po ashtu përgjatë rrugës ku Amora ndodhet ka disa Ambasada si psh ajo Amerikane dhe Zvicerane. Në krahun e djathtë ndodhet zyra e postes, Liceu Artistik dhe Shkolla e Mesme e Gjuhëve të huaja. Përballe ndodhen godinat e Universitetit “Filologjik “dhe “Ekonomik”.

Prona të ngjashme

Dyqan 524.7m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 524.7 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Dyqan 125.5m²

Kati: 2
Sipërfaqe: 125.5 m²
Adresa: Rruga e Elbasanit

Porto Romano - Tokë

Kati: 0
Sipërfaqe: 27512 m²
Adresa: Porto Romano, Durrës

Dyqan 781.56m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 781.56 m²
Adresa: Rruga "Taulantia"

Dyqan 432m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 432 m²
Adresa: Rruga “Gjergj Legisi”

Dyqan 115.9m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 115.9 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Dyqan 64.6m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 64.6 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Dyqan 112.53m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 112.53 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Dyqan 387.5m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 387.5 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Dyqan 123.53m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 123.53 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Ju duhet ndihmë? Kontakto