Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Dyqan 387.5m²

Projekti më i ri multifunksional elitar në zemër të Tiranës “Mozart” është një destinacion ideal për të jetuar dhe zhvilluar biznesin tuaj dhe ofron një pafundësi zgjedhjesh të përshtatura për ju. Mozart, në zemër të Bulevardit Zogu I Parë lidhet drejtpërdrejt me akset kryesore të qytetit, me unazën e vogël, vetëm 2 minuta n larg unazës së madhe, dhe me akses direkt me intisitucionet qendrore, vendore dhe financiare. Zona ofron zona te dedikuara per kembesore dhe bicikleta, supermarkete, shkolla, kopshte, cerdhe, bar/kafe, etj Mozart ofron për shitje apartamente, zyra, ambjente komerciale (dyqane), parkime dhe depo. Për të garantuar privatësinë e rezidentëve dhe funksionalitetin e bizneseve dhe hapësirave komerciale, Mozart do të ketë hyrje të ndara për apartamentet dhe për zyrat. Dyqan ne shitje me siperfaqe totale ndërtimi 387.5 m2 ne katin e 1 nga toka, e pershtatur kerkesave të biznesit tuaj. E përshtame për supermarket, labortator, klinka mjekësore etj.
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"
Sipërfaqe totale: 387.5 m²
Orientimi: Veri - Perëndim - Jug - lindje
Tualete: 1
Faza e ndërtimit: Përfundon Prill 2021
Hipotekë: Po
Çmimi: 1356250 €

Kontakto Agjentin e shitjeve

Mozart dhe hapësira përreth

Bulevardi Zogu I Parë, është një bulevard kryesor I qytetit të Tiranës, ku emrin “Zogu I Parë” e ka marrë nga mbreti Zogi I Parë, i cili drejtoi vendin në vitet 1925 -1939 . Bulevardi shkon në një drejtim verior nga Sheshi Skënderbej, drejt Bulevardit të Ri, të përfunduar së fundmi. Në jug të sheshit rruga takohet me Bulevardin Dëshmorë e Kombit. Në këtë Bulevard janë te akomoduara , Bankat më prestigjoze të Shqipërisë, Universiteti I Shkencave të Natyrës, Materniteti “Mbretëresha Geraldinë” , dhe cdo facilitet tjetër që duhet për të jetuar një jetë të qetë dhe komode.

Prona të ngjashme

Dyqan 524.7m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 524.7 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Dyqan 125.5m²

Kati: 2
Sipërfaqe: 125.5 m²
Adresa: Rruga e Elbasanit

Porto Romano - Tokë

Kati: 0
Sipërfaqe: 27512 m²
Adresa: Porto Romano, Durrës

Dyqan 781.56m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 781.56 m²
Adresa: Rruga "Taulantia"

Dyqan 432m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 432 m²
Adresa: Rruga “Gjergj Legisi”

Dyqan 115.9m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 115.9 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Dyqan 64.6m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 64.6 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Dyqan 112.53m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 112.53 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Dyqan 387.5m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 387.5 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Dyqan 123.53m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 123.53 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Ju duhet ndihmë? Kontakto