Projekti më i ri multifunksional elitar në zemër të Tiranës “Mozart” është një destinacion ideal për të jetuar dhe zhvilluar biznesin tuaj dhe ofron një pafundësi zgjedhjesh të përshtatura për ju. Mozart, në zemër të Bulevardit Zogu I Parë lidhet drejtpërdrejt me akset kryesore të qytetit, me unazën e vogël, vetëm 2 minuta n larg unazës së madhe, dhe me akses direkt me intisitucionet qendrore, vendore dhe financiare. Zona ofron zona te dedikuara per kembesore dhe bicikleta, supermarkete, shkolla, kopshte, cerdhe, bar/kafe, etj Mozart ofron për shitje apartamente, zyra, ambjente komerciale (dyqane), parkime dhe depo. Për të garantuar privatësinë e rezidentëve dhe funksionalitetin e bizneseve dhe hapësirave komerciale, Mozart do të ketë hyrje të ndara për apartamentet dhe për zyrat. Dyqan ne shitje me siperfaqe totale ndërtimi 471 m2 ne katin e 2 nga toka, e pershtatur kerkesave të biznesit tuaj. E përshtame për zyra të ndryshme, klinika mjekësore, qendër kursesh etj

Planimetria e dyqanit

Qyteti

Tiranë

Adresa

Rruga "Dervish Hatixheja"

Sipërfaqe

524.7 m²

Kati

1

Tualete

1

Orjentimi

Veri - Perëndim - Jug - lindje

Faza e ndërtimit

Përfundon Prill 2021

Hipotekë

Dhjetor 2021

Çmimi

1 836 450 €

Shpërndaje dyqanin

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Mozart dhe hapësira përreth

Bulevardi Zogu I Parë, është një bulevard kryesor I qytetit të Tiranës, ku emrin “Zogu I Parë” e ka marrë nga mbreti Zogi I Parë, i cili drejtoi vendin në vitet 1925 -1939 . Bulevardi shkon në një drejtim verior nga Sheshi Skënderbej, drejt Bulevardit të Ri, të përfunduar së fundmi. Në jug të sheshit rruga takohet me Bulevardin Dëshmorë e Kombit. Në këtë Bulevard janë te akomoduara , Bankat më prestigjoze të Shqipërisë, Universiteti I Shkencave të Natyrës, Materniteti “Mbretëresha Geraldinë” , dhe cdo facilitet tjetër që duhet për të jetuar një jetë të qetë dhe komode.
Ju duhet ndihmë? Kontakto

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr