Shpërndaje pronën

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Dyqan 64.6m²

Vendndodhja perfekte për të investuar në ambiente tregtare , tek te cilat ju zhvilloni biznesin tuaj. Lartësia e njësisë tregtare 5 metër, e cila jep mundësin e shfrytëzimit të një pjese si duplex.Njësi tregtare me sipërfaqe 64.6 m², e gjitha me fasadë xhami. E përshtatshme për: zyrë kontabiliteti, zyre ligjore, zyrë konsulence, studio fotografie etj.
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”
Kati: 0
Sipërfaqe neto: 57.2 m²
Sipërfaqe totale: 64.6 m²
Orientimi: Jug - Lindje
Tualete: 1
Faza e ndërtimit: Përfunduar
Hipotekë: Po
Çmimi: 161.500 €

Kontakto Agjentin e shitjeve

Luxor 1 dhe hapësira përreth

Luxor 1 ka një arkitekturë moderne dhe shumë funksionale, është një nga rezidencat më të bukura të pozicionuara në një nga zonat më historike të Tiranës, në Pazarin e Ri! Edhe sot, kjo lagje vazhdon të jetë një nga tregjet më të mëdha të tregtisë në qytet. Eshtë një hapësirë ​​që funksionon 24 orë, me fokusin më të madh në tregtinë e produkteve ushqimore në orët e mëngjesit dhe në çështjet e kuzhinës, ndërsa pasdite për restorantet përreth dhe zhvillimin e aktiviteteve artistike dhe kulturore si festivale, panaire, etj. Blerja e një prone në Luxor 1 paraqet një investim të fortë, për shkak të vendndodhjes qendrore të tij. Vendndodhja e Luxor 1 siguron lidhje të shkëlqyera transporti, si unaza e qytetit ose linjat e tjera urbane.

Prona të ngjashme

Dyqan 540.1m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 540.1 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Porto Romano - Tokë

Kati: 0
Sipërfaqe: 27512 m²
Adresa: Porto Romano, Durrës

Dyqan 781.56m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 781.56 m²
Adresa: Rruga "Taulantia"

Dyqan 432m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 432 m²
Adresa: Rruga “Gjergj Legisi”

Dyqan 115.9m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 115.9 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Dyqan 64.6m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 64.6 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Dyqan 387.5m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 387.5 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"
Ju duhet ndihmë? Kontakto