Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Dyqan 781.56m²

Vendodhje qendrore ne qytetin e dytë më të madh të Shqipërise, Durrës. I pozicionuar ne pike strategjike, Pranë Shëtitores së Durrësit, dhe përgjatë rrugës që të çon tek Universitetit “Aleksandër Moisiu” Ka pranë Muzeun Arkeologjik dhe Pishinat, ku ka fluks vizitorësh shumë Një ndërtim me linja moderne dhe stil minimalist. E gjitha fasadë xhami e cila jep mundësinë e reklamimit të biznesit tuaj. Njësi tregatre me sipërfaqe 781.56 m², e gjitha hapësirë e hapur, e përshtashme për çdo tipologji biznesi si: Call center, klinikë mjekësore, institucione bankare, outlet, supermarket, zyra të ndryshme. Lehtësisht e përshtshme për çdo tipologji biznesi. E pajisur me çertifikatë pronësie.
Qyteti: Durrës
Adresa: “Taulantia”, pranë Muzeut Arkeologjik
Sipërfaqe totale: 781.56 m²
Orientimi: Veri - Lindje - Jug - Perëndim
Tualete: 1
Faza e ndërtimit: Përfunduar
Hipotekë: Po
Çmimi: 1250496 €

Kontakto Agjentin e shitjeve

Liburnia dhe hapësira përreth

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimit të qendrës së qytetit të Durrësit. Në këtë ndërtim spikasin linjat moderne dhe stili arkitektonik minimalist dhe me linja te drejta. Objekti është i kompozuar nga 6 kate banimi dhe 1 kat parkimi nëntokë dhe duke patur afërsi me qendrën dhe pranë plazhit të ofron një pamje çlodhese.

Prona të ngjashme

Dyqan 540.1m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 540.1 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Dyqan 512.8m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 512.8 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Dyqan 524.7m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 524.7 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Dyqan 125.5m²

Kati: 2
Sipërfaqe: 125.5 m²
Adresa: Rruga e Elbasanit

Porto Romano - Tokë

Kati: 0
Sipërfaqe: 27512 m²
Adresa: Porto Romano, Durrës

Dyqan 781.56m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 781.56 m²
Adresa: “Taulantia”, pranë Muzeut Arkeologjik

Dyqan 432m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 432 m²
Adresa: Rruga “Gjergj Legisi”

Dyqan 115.9m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 115.9 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Dyqan 64.6m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 64.6 m²
Adresa: Rruga “Tefta Tashko Koco”

Dyqan 112.53m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 112.53 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"

Dyqan 471m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 471 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Dyqan 387.5m²

Kati: 0
Sipërfaqe: 387.5 m²
Adresa: Rruga "Dervish Hatixheja"

Dyqan 123.53m²

Kati: 1
Sipërfaqe: 123.53 m²
Adresa: Rruga "Donika Kastrioti"
Ju duhet ndihmë? Kontakto