Njësi tregtare, magazinë, me sipëfaqe 552m², open space, në katin -1 të rezidencës Luxor 2. E përshtashme për magazina të ndryshme, për depo faramceutike pasi është pranë qendrës më të madhe spitalore në vend.

Planimetria e dyqanit

Qyteti

Tiranë

Adresa

Rruga “Gjergj Legisi”

Sipërfaqe

552.1 m²

Kati

-1

Tualete

1

Orjentimi

Veri - Lindje -Perëndim

Faza e ndërtimit

Përfunduar

Hipotekë

Po

Çmimi

331 260 €

Shpërndaje dyqanin

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Luxor 2 dhe hapësira përreth

Nuk ka dyshim se Luxor 2 është një ndërtim unik në llojin e tij. Askund tjetër në Tiranë nuk ka një zonë si Lapraka e cila ka një zhvillim të menjëhershëm duke u bërë një shtrirje e qytetit. Laprakë është një lagje që ndodhet në perëndim të qendrës kryesore. Luxor 2, është një vendbanim i rehatshëm, i cili ka hapësira argëtimi për fëmijë, një fushë futbolli, është pranë Spitalit Ushtarak të Tiranës, ofron ambiente të ndryshme tregtare dhe është vetëm 2 km larg qendrës së Tiranës, dhe 15 km nga Aeroporti “Nënë Tereza”
Ju duhet ndihmë? Kontakto

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr