Shpërndaje pronën

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Porto Romano

Tokë në Porto Romano, Parku Industrial I Depozitave Të Naftës e Gazit, me sipërfaqe totale 27,512 m², në vendodhje zone industrial e miratuar. Me distance nga deti 1400 m, dhe vetëm 7.5 km nga qendra e Durrësit, e përshtashme për: Kapanon, Magazinë, Kompani prodhimi, Kompani shërbimi, Industri të ndryshme.

Kontakto Agjentin e shitjeve

Ju duhet ndihmë? Kontakto