MJEDISI URBAN

Nga qendra e qytetit në periferitë e saj, kthimi pas pune është në mendjen e çdo biznesmeni apo punonjësi. Pool Tower është vetëm 5 minuta nga qendrës e qytetit dhe 30 min nga aeroporti, në një zonë ku ndodhen pjesa më e madhe e bizneseve kryesore të Shqipërisë.

Nuk ka dyshim se Pool Tower është ambienti më i mirë pë zyra, të cilat janë çelësi kryesor për kompanitë që të bëjnë punën e tyre më të lehtë. Hapësirat e biznesit janë mjeti më i rëndësishëm për zhvillimin e biznesit tuaj. Qëndroni në krye me biznesin tuaj veëm në Pool Tower.

Cilësia e ndërtimit

Nuk ka dyshim se ky është ambienti më i mirë pë zyra, të cilat janë çelësi kryesor për kompanitë që të bëjnë punën e tyre më të lehtë
– Fasada: Pllaka
– Porcelanato me dimensione (60x120cm) (fasada e jugut, fasada perëndimore).
– 99/5000 Xhami termik Wicona SNx60 44.1mm-18mm AR-44.1. Float Transparent (fasada e jugut, fasada perëndimore).
– Dyert 65 dopjoe (kati përdhe).
– 66/5000 Porta e garazhit me panele sanduiç, ashensor elektromekanik me pult.
– Me system izolimi = 5cm me finiturë grafiato(fasada veriore , fasada lindore).

Ju duhet ndihmë? Kontakto