Rezidenca ne Tirane – Aluna Complex

Një Investim Ambicioz në Zemrën e Paskuqanit

Rezidenca ne Tirane Aluna Complex është një projekt ambicioz që synon të transformojë një nga zonat më të paprekura të Tiranës, në Paskuqan, në një nga komplekset rezidenciale më bashkëkohore dhe inovative. Ky ndërtim i ri ndodhet vetëm disa metra larg Bulevardit të Ri, duke ofruar një vendndodhje strategjike që lidh Tiranën me qytetet e tjera në veri të vendit. Me një zhvillim intensiv urban dhe një transformim gradual të zonës, Aluna Complex pritet të bëhet një prej zonave më të dashura për banim.

Karakteristikat e Objektit

Aluna Complex përmban një trup të pastër gjeometrik në formë “E”, me një sipërfaqe totale prej 43506.3 m². Ndërtimi është konceptuar me një bazë të gjerë dhe do të ketë thyerje prej 7 dhe 9 kate mbi tokë, si dhe 2 kate parkimi nëntokë. Lartësia e kateve është 3.23 metra, ndërsa njësitë e shërbimit kanë një lartësi prej 5.5 metrash.

Fasadat e ndërtesës janë të kompozuara me një ndërthurje harmonike mes vetratave dhe ballkoneve, duke siguruar pamje të gjera dhe diellëzim maksimal. Ky dizajn i menduar mirë lejon një integrim të plotë të mjedisit të jashtëm me hapësirat e brendshme.

Teknologji dhe Dizajn Modern

Njësitë e banimit në Aluna Complex janë të ajrosura dhe të dizajnuara për të përmbushur kërkesat funksionale dhe estetike. Arkitektura promovon qarkullimin e ajrit dhe shfrytëzimin optimal të dritës natyrale, duke krijuar një ambient të këndshëm për banorët. Kompleksi përdor teknologjitë më të avancuara për të ofruar një jetesë të rehatshme me hapësira të mjaftueshme dhe kosto të ulët mirëmbajtjeje.

Rezidenca ne Tirane Aluna – Siguria dhe Qëndrueshmëria

Siguria e banorëve është prioritet në Aluna Complex. Ndërtesa përdor sisteme moderne që plotësojnë standardet më të larta të sigurisë. Termo-izolimi i shkëlqyer siguron një mjedis termik efikas, duke ulur konsumimin e energjisë dhe kostot e faturave të energjisë elektrike. Izolimi akustik i avancuar mbron nga zhurmat e jashtme, duke ofruar qetësi dhe privatësi.

Kostot e Ulëta të Përdorimit dhe Mirëmbajtjes

Duke përdorur teknologjitë më të reja dhe materialet e cilësisë së lartë, Aluna Complex ka arritur të minimizojë kërkesat për mirëmbajtje. Kjo e bën jetesën në këtë kompleks jo vetëm të rehatshme, por edhe ekonomikisht të përballueshme.

Pozicioni Strategjik

Aluna Complex është vetëm 10 minuta larg nga qendra e Tiranës, duke ofruar një vendndodhje të përshtatshme për ata që duan të jenë afër zemrës së qytetit. Me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 43506.3 m², kompleksi përfshin 9 kate banimi mbi tokë dhe 2 kate parkimi nëntokë, me 268 apartamente dhe 278 vende parkimi.

Hapësirat Rekreative

Kompleksi gjithashtu ofron 2631 m² hapësira rekreative, duke krijuar një mjedis të përsosur për relaksim dhe argëtim.

Përfundim

Aluna Complex është vendi ideal për të jetuar në Tiranë. Me arkitekturë bashkëkohore, teknologji të avancuar dhe një vendndodhje të shkëlqyer, ky kompleks rezidencial ofron çdo gjë që mund të dëshironi për një jetë komode dhe të rehatshme. Nëse kërkoni një shtëpi të re në Tiranë, Aluna Complex është zgjedhja e duhur për ju.

Latest Post